مدير شعب بانك مسكن آذربايجان غربي گفت: تا پايان مرداد ماه امسال به منظور بهسازي و مقاومسازي 712 باب خانه روستايي در استان تسهيلات اعطا شد.

مهران همپانژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اروميه با اشاره به تعداد قراردادهاي مسكن روستايي منعقد شده در استان، اظهار داشت: تا پايان مرداد ماه سال جاري به تعداد 712 باب خانه روستايي به مبلغ 53 هزار و 400 ميليون ريال تسهيلات پرداخت شده است.
وي تعداد دستگاههاي خودپرداز بانك مسكن در سطح استان را 36 دستگاه عنوان كرد و افزود: تا پايان سالجاري پنج دستگاه خودپرداز به مجموع خودپردازهاي استان افزوده ميشود.
همپانژاد با اشاره به فعاليت بانك مسكن در حوزه تجارت الكترونيك تصريح كرد: بانك مسكن فعاليت خود را در حوزه تجارت الكترونيك افزايش داده و در حال حاضر در سراسر استان پايانههاي فروشگاهي و پايانههاي شعبهاي و خودپردازها فعال هستند.
وي با اشاره به استفاده بانك مسكن از شبكه مخابرات و شبكه ماهوارهاي به منظور ارائه خدمات، گفت: با استفاده از اين شبكهها احتمال قطعي ارائه خدمات بانك مسكن به حداقل ممكن ميرسد.
اين مقام مسئول يادآور شد: بانك مسكن با توجه به تخصصي كه دارد در بخش مسكن به ويژه طرح مسكن مهر به طور كامل فعال است و در سال جاري در سطح استان آذربايجان غربي در بخش آمادهسازي براي دو هزار و 850 واحد مسكن مهر به مبلغ 28 هزار و 500 ميليون ريال تسهيلات پرداخت كرده است.
وي در ادامه با اشاره به عملكرد شعب بانك مسكن استان آذربايجان غربي در راستاي طرح مسكن مهر، اظهار داشت: در سال جاري در شهرهايي با جمعيت بيش از 25 هزار نفر در سطح استان براي 4 هزار و 239 واحد مسكن مهر 807 هزار و 98 ميليون ريال تسهيلات پرداخت شده است.
مدير شعب بانك مسكن آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: در شهرهايي با جمعيت كمتر از 25 هزار نفر براي 2 هزار و 23 واحد مسكن مهر در سطح استان آذربايجان غربي به ميزان 417 هزار و 573 ميليون ريال تسهيلات اعطا شده است.
